Jennifer Lopez, dominata de iubit. Uite ce influenta proasta are Casper Smart asupra ei!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:05

Jennifer Lopez, dominate de iubit. Uite ce influenta proasta are Casper Smart asupra ei!

Jennifer Lopez se intalneste cu actualul partener de viata, Casper Smart doare de sase luni, insa e atat d eindragostita d eel, ca il lasa sa preia controlul asupra vietii ei, dandu-i la o parte pe oamenii la care diva tine cel mai mult.


« Jennifer se dedica 110 la suta cand este indragostita, spune un prieten de-al cantaretei. Este atat de nebuna dupa dansatorul de 25 de ani incat l-a numit coregraf principal in noul ei turneu, lasandu-l la o parte pe prietenul si managerul de turneu, Fabian Herrera sa isi dea demisia.
Acesta nu a vrut s aprimeasca ordine de la un pusti, a spus o sursa. El spune ca e o miscar eproasta din partea lui J.Lo si nu vrea sa fie implicat in asta.


Casper a convins-o pe J. Lo sa scape de alti membri ai staff-ului ei, iar pe Gilly Iyer, asistenta cantaretei o trateaza ca pe o scalva. El are pretentia ca toti cei din staff sa ii spuna Domnul Smart, ia rpe asistenta lui J.lo
o pune sa ii aduca bauturi. Aceasta spune ca atitudinea lui Smart e prea de tot.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.