Afla cand nu este indicat sa te tatuezi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:05

Unul din cinci tineri din Marea Britanie se intoarcea acasa cu un tatuaj, dupa o vacanta petrecuta in strainatate. Un sondaj efectuat pe 1.790 de persoane a scos la suprafata xa un numar surprinzator de britanici se intorc din vacanta cu pielea impregnata cu cerneala pe langa inele, carti postale si alte suveniruri de acest gen.

19% din tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani sustin ca si-a facut cel putin un tatuaj in timp ce erau in afara tarii. 54% au declarat ca inainte de a se tatua stiau pe cineva care si-a facut un astfel de desen in timp ce era in vacanta.

 

Majoritatea celor care si-au facut un tatuaj in astfel de conditii sunt femei, mai exact 65% din numarul total al persoanelor chestionate. Dintre

acestia, doua treime, 67% sustin ca regreta alegerea facuta. Nu este surprinzator daca ne gandim ca 27% si-au tatuat stele, 22% fraze si 16% si-au facut un tatuaj in forma de inima.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Initial poate parea o idee

buna sa te tatuezi cat timp esti in vacanta, dar numarul persoanelor care regreta alegerea facuta este destul de mare ceea ce scoate in evidenta faptul ca nu este tocmai indicat sa-ti faci un tatuaj cat esti in vacanta"
, a declarat Chris Clarkson, cel care a comandat sondajul.