Lucrat pe la spate de cei dragi: inselat de sotie cu cel mai bun prieten si talharit de propriul frate VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 23:55

Se spune ca atunci cand iti alegi sotia trebuie sa o faci si cu urechile, nu doar cu ochii.

Dar cand alegi fara sa tii cont macar de parerile sau de sfaturile celor dragi, atunci se pot intampla multe lucruri. Asa a fost si in cazul lui Claudiu, un barbat care s-a insurat din dragoste oarba.

 

El a luat-o de sotie pe Bianca fara sa asculte de sfaturile parintilor sai, care au simtit de la bun inceput ca ea este total nepotrivita pentru baiatul lor. Ei

sustin ca au surprins-o in ultima perioada cu urme de vanatai pe maini si pe gat, si asta nu pentru ca ar fi fost batuta de Claudiu.

 

Parintii suspecteaza ca ea profita de increderea sotului ei si duce o viata dubla, alaturi de alt barbat. De aceea au apelat la emisiunea" Ochii din umbra".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Investigatiile realizate de detectivi le-au dat dreptate: femeia se arunca de cate ori avea ocazia in bratele lui Radu, care era chiar prietenul cel mai bun al sotului ei. Cei doi aveau planuri mari: vroiau sa fuga impreuna in strainatate.

Ba mai mult si Andrei, fratele lui Claudiu, il lucra pe la spate. Insetat de bani, el vindea terenurile fratelui sau fara ca acesta sa stie. Pe langa acest lucru, stia ca sotia lui il insala, insa nu i-a spus nimic.

 

Claudiu a hotarat sa incheie casnicia de 3 ani pe care a avut-o cu Bianca si sa rupa legaturile cu fratele sau.

 

Taguri: