Robert Turcescu, declaratie-soc despre relatia cu Oana Sarbu: ”Casatoria noastra poate sa se intample maine…”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:08

Duminica, 13 mai, de la ora 19.45, la Kanal D, Adelina Pestritu a pregatit fanilor emisiunii “D Paparazzi” dedicata iubirilor mondene interviuri inedite cu vedete care au incercat sa-si tina viata private departe de ochii publicului.

Atunci ii veti auzi pe Oana Sarbu si Robert Turcescu vorbind despre relatia lor. Intrebat cand intentioneaza sa o ceara in casatorie pe partenera sa de viata, prezentatorul TV a replicat: “Poate sa se intample maine, poimaine, peste un an, peste doi, poate sa dureze doua vieti!”.

In plus, Robert Turcescu si Oana Sarbu au dezvaluit care este secretul relatiei lor. “Secretul relatiei noastre este o alchimie pe care o simti in momentul in care te indragostesti foarte tare si iubesti extraordinar de mult.


E un lucru care nu se face ca la retetarul de cozonaci”, a declarat Robert Turcescu. Iubita lui l-a completat punand accent pe cateva elemente care le fac relatia mai frumoasa: “Umorul, preocuparile comune, pasiunea pentru muzica, traditiile de familie, vacantele, concertele pe care le vedem impreuna, copiii, norocul, uneori si distanta”.

Nu ratati duminica, 13 mai, o noua editie “D Paparazzi” prezentata de Adelina Pestritu de la ora 19.45,
la Kanal D.