Petrecere de 15 milioane de dolari! Vezi cine a organizat-o si ce oaspete de seama a participat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:08

George Clooney a jucat rolul gazdei suave, bucatarul-sef Wolfgang Puck si-a facut foarte bine treaba, iar presedintele Barrack Obama impreuna cu 150 de invitati de la Hollywood s-au amuzat de glumele gazdei.

Evenimentul, care s-a desfasurat intr-un cort pe vastul domeniu al lui George Clooney cumparat acum 20 de ani de la cantaretul Stevie Nicks, a reusit sa stranga 15 milioane de dolari, un record pentru o astfel de actiune caritabila.

Invitatii au platit 40 000 de dolari sa participe la eveniment. Am strans o multime de bani deoarece lumea il iubeste pe George, a spus Obama. « Pe mine doar ma plac, iar pe George il iubesc.
»

Printre invitati au fost actori ca Robert Downey Jr., Barbra Streisand si sotul ei, James Brolin, Jack Black, Salma Hayek si Tobey Maguire, care au impartit o masa cu george Clooney si iubita lui, Stacey Kiebler.

Au mai participat inclusiv Halle Berry, Scarlett Johansson, Reese Witherspoon si Harvey Weinstein. Alte detalii au fost tinute secrete, s-a comentat pe seama mancarii despre care s-a zis ca a fost mai buna ca la Oscar.