George Clooney arata mai bine BATRAN decat TANAR! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:08

George Clooney este unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood, nu exista care sa nu-l doreasca, chiar daca nu mai este de mult la prima tinerete.

Actorul s-a nascut pe data de 6 mai 1961 si de-a lungul carierei sale a fost recompensat cu un Premiu Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar, in anul 2006.

 

Clooney a echilibrat performantele sale din mari superproductii cu locul de munca ca un producator şi director comercial in spatele proiectelor comerciale mai riscante, precum si Activist social si liberal. La 31 ianuarie 2008, Organizaţia Natiunilor Unitel-a numit pe Clooney "Mesager al Pacii". Primul

sau rol important a fost in 1984 in sitcomul de scurta durata E/R (a nu se confunda cu ER, drama in care Clooney, de asemenea, a jucat un deceniu mai tarziu).

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Chiar daca cariera

actorul a fost incunata de succes, acesta a demostrat de-a lungul vietii ca nu le poti avea pe toate deoarece nu prea a stat bine la capitolul dragoste, actorul refuzand categorit sa se casatoreasca. Cu toate acesstea actorul arata tot mai bine odata cu trecerea timpului, nu va vine sa credeti? Va invitam sa vedeti galeria foto de mai jos!

Sursa: Wikipedia