Andreea Banica: "Sotia este cartea de vizita a unui barbat". Vezi cum isi face cantareata barbatul multumit!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:08

Andreea Banica a fost invitata in emisiunea "CanCan TV" pentru a vorbi despre cariera, dar si viata ei personala, mai ales ca in ziare au aparut fotografii cu ea in timp ce se schimba pentru un concert.

"Sunt o femeie foarte cuminte si la casa ei. Cu doua zile inainte de Paste am primit un tort de la un fan care a venit de la Braila pentru mine, un alt fan de-al meu a venit in ziua de Pasti cu un cozonac acasa facut special pentru mine si a fost foarte frumos, am fani foarte draguti", a spus Andreea Banica.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Aceasta

a povestit fotografiile in care aceasta a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se schimba, mai exact in aproape in fundul gol. "Un barbat trebuie sa stie foarte bine cum sa-si tina o femeie langa el. eu pentru el am grija de mine, merg la sala ma ingrijesc si am foarte multa grija de mine, sotia este cartea de vizita a barbatului de langa ea. Spaniolii sunt frumusei".