Vica si-a pus SILICOANE: "Fiul meu m-a intrebat de ce m-am operat la sani".

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:09

Vica a intrat in direct la "CanCan TV", chiar de la spital unde fosta iubita a Piti si-a pus silicoane. Desi a fost operata in urma cu trei ore, aceasta araa foarte bine si se simt minunat. "Sunt bine, m-au relaxat fetele total".

Vica s-a tinut de promisiune si si-a facut un implant cu silicon, si-a ridicat sanii si i-a egalat. Dupa trei ore femeia a iesit cu bine din operatie si dupa cum bine se poate vedea aceasta se simte extraordinar de bine.

 

Interventia a inceput mai tarziu decat era programata deoarece Vica nu s-a putut abtine si dimineata a mancat o banana, in ciuda faptului ca medicii au avertizat-o inainte. 

"Am fost foarte surprinsa de conditiile medicale din Romania, in ceea ce priveste aceasta clinica, totul a fost foarte bine pus la punct. Oricui recomand", a povestit Vica.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Aceasta a

povestit ca fiul ei a intrebat-o de ce s-a operat pentru ca are sanii mari si ca din punctul lui nu ar fi avut nevoie." Nu am intrebat-o pe doamna doctor cat timp n-am voie sa fac amor", si-a adus aminte Vica.