INCREDIBIL! O fetita de 13 ani a inventat ACADEAUA CARE TE SCAPA DE SUGHITURI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 21:10

Cu totii ne lovim din cand in cand de sughituri, si cu siguranta ne enervam cand incercam sa scapam de ele si nu reusim.

Insa o fetita de 13 ani se pare ca a gasit in sfarsit un leac pentru aceasta problema enervanta: ea a inventat o acadea pe care a denumit-o Hiccupops.

 

Mallory Kievman si-a inceput cautarile in 2010. Ea a incercat sa scape de sughiturile necontrolate pe care le avea foarte des prin toate mijloacele pe care le stia: a baut apa sarata, a mancat o lingura de zahar, ba chiar si-a indus starea de voma. 

 

Niciuna dintre aceste modalitati nu a mers, insa fetita ambitioasa nu a renuntat. Dupa doi ani si 100 de remedii populare incercate, ea si-a atins obiectivul si isi va infiinta o companie care va produce si va comercializa produsul magic: acadeaua Hiccupops.

 

Fata a inventat miraculosul produs chiar in bucataria casei din Manchester in care locuieste. Dupa un lung proces de studiu si multe retete esuate, ea a gasit reteta ideala combinand trei dintre leacurile ei preferate: acadelele, otetul de mere si zaharul.



 

"Combinatia pe care am descoperit-o actioneaza asupra unui set de nervi din gat si gura care sunt responsabili pentru acest reflex. Practic ii suprastimuleaza si anuleaza astfel sughitul", explica Mallory Kievman.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Dar fata nu s-a oprit aici.

Ea a vrut sa-si faca cunoscuta inventia si a mers la un targ pentru copii, unde l-a cunoscut pe Danny Briere, un om de afaceri local.

 

Ea stia ca oamenii fie ii vor aprecia ideea, fie o vor considera nebuna. Din fericire insa Danny a considerat interesanta descoperirea si a decis sa o ajute sa-si lanseze propria companie.

 

"Foarte rar ti se intampla ca atunci cand evaluezi o afacere sa te gandesti ca produsele vor mai exista pe piata si dupa 100 de ani.

Hiccupops este unul dintre ele pentru ca rezolva o problema de care ne lovim toti", spune omul de afaceri despre inventia fetei.

 

Ea spera ca leacul ei sa fie comercializat pe scara larga si ca ii va ajuta chiar si pe bolnavii de cancer, despre care se stie ca sughita des din cauza chimioterapiei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.