LECTIE DE VIATA: Raluca, tanara mama salvata de la pierzanie de pruncul din pantece! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:09

Adolescenta a intrat in grija rudelor, dar comportamentul ei rebel nu a facut decat sa o transforme intr-o paria petru cei de acelasi sange cu ea.

In urma unei relatii de la care astepta macar o bruma de intelegere si confort psihic, Raluca a ramas insarcinata. Treptat, suspiciunile au inceput sa apara in viata cuplului, culminand cu refuzul tanarului de a-si recunoaste copilul. Cel mai mare soc pentru Raluca a fost insa la nasterea fetitei, care a venit pe lume cu o malformatie (“gura de lup”). Raluca nu si-a parasit copilul dupa ce a realizat cu ce se confrunta, a luat fetita acasa si a ingrijit-o cat a putut de bine.
Acum, la 5 luni de la nastere, si dupa ce a fost tinuta sub observatie, micuta Andreea poate sa inceapa operatiile care o vor transforma intr-un copil ca toti ceilalti.

In aceasta perioada, Luiza Udrea va fi alaturi de Raluca, incercand sa o ajute pe tanara mamica sa isi acepte trecutul, sa se elibereze de vina apasatoare a mortii tatalui si sa se pregateasca pentru perioada in care va trebui sa fie alaturi de fetita ei.


“Raluca isi pierduse aparent drumul in viata, dar a venit pe lume micuta Andreea. Toata lumea din jur a respins-o inca o data pe tanara, tatal copilului s-a speriat de malformatia fetitei si a disparut din viata lor, vecinii si putinele rude ramase au vrut sa o determine sa renunte la copil, profesorii au criticat-o si prietenii in care credea s-au indepartat. Micuta Andreea a venit ca o salvare in viata Ralucai, care a inceput sa se mobilizeze pentru a reveni la calea cea buna.
Primul pas a fost sa ceara si sa accepte ajutorul. In aceasta seara, la veti descoperi cum schimbarea poate sa apara in viata unei adolescente in care nimeni nu mai credea, care parea definitiv ratata “, a completat Luiza Udrea.