Vezi aici cat costa Casa Alba, cel mai cunoscut imobil din lume FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:09

Desi casa care a gazduit presedintii americani si familiile lor inca din 1800 nu este de vanzare, un specialist in imobiliare estimeaza ca pretul cladirii cu o suprafata de 55.000 de metri patrati ar atinge 110 milioane de dolari pe piata in acest moment.

"Este o casa extrem de luxoasa. In acest moment, tinand cont de trendul de pe piata s-ar vinde cu o suma cuprinsa intre 100 si 115 milioane de dolari", spune agentul imobiliar Jason Koitz.

 

Casa Alba are sase etaje, 132 de camere, 35 de bai, 28 de seminee si 3 lifturi. Imobilul mai dispune si de un teren de baschet, un teren de tenis, un cinematograf, o sala de bowling, o piscina si o pista de atletism.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cladirea a fost renovata de 9 ori in cei 212 ani de existenta. 

 

Jason Koitz spune ca, daca s-ar tine cont si de valoarea istorica a imobilului, Casa Alba ar putea fi vanduta chiar si pentru fabuloasa suma de un miliard de dolari.