Interviu in EXCLUSIVITATE pentru Stirile Kanal D cu celebra actrita Ornella Muti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 20:25

Credeti ca la 60 de ani femeile nu mai pot fi seducatoare? Va invitam s-o revedeti astazi pe o stea a cinematografiei italiene, Ornella Muti!

Zambitoare, calda si extrem de frumoasa. Aproape neschimbata este Ornella Muti iar anii par sa fi stat in loc in preajma ei. Asta poate si pentru ca intotdeauna este atenta la ceea ce mananca si face exercitii fizice in fiecare zi. 

Dupa cum vedeti, pentru dieta mea, pentru a ramane subtire si in forma imi mplace foarte mult sa fac sport si e important pentru mine ca regimul pe care il urmez sa nu ma sece de puteri.
Cu un astfel de regim, desi nu-mi place sa-l numesc asa, este de fapt un stil de viata.


Dar cum orice femeie are micile ei slabiciuni, celebra actrita recunoaste ca nu poate sta departe de dulciuri.
O prajiturica este pentru mine ca un drog. U ltima slabiciune este o prajitura cu ciocolata neagra, iar ultimul lucru pe care il fac inainte de a merge la culcare este sa savurez o astfel de prajiturica si apoi adorm fericita, ca un bebelus.
Imi place. Imi place.


La fel de dulce este insa si sufletul frumoasei artiste. Iubeste oamenii, ii place sa fie inconjurata de ei si nu se sfieste sa le impartaseasca sentimentele frumoase ori de cate ori are ocazia. Si poate ca de aceea toata compasiunea si iubirea de care este capabila i se intorc inmiit.

Cred ca este vorba despre filozofia vietii. Meditez si cred ca toti ar trebui sa ne intoarcem la noi insine si sa vedem cine suntem cu adevarat si sa impartasim iubire, sa indragim oamenii si sa aratam compasiune.
Acestea sunt lucrurile care te ajuta sa traiesti in armonie cu energia pe care o emana lumea intreaga.

Nu trebuie sa arati neaparat senzational ca sa te simti frumoasa si implinita, le trasnmite ea tuturor femeilor care macar o data s-au simtit mai putin frumoase decat vedetele pe care le-au admirat in filme sau in reviste.
Cred ca cel mai important este sa ai un suflet frumos si o inima deschisa si plina de tandrete.
Acestea sunt calitatile cele mai atragatoare. Sunt oameni care nu sunt estetic vorbind frumosi, dar pot fi minunati. Asa ca daca ai o inima mare, un suflet bun e deja mare lucru.

Oricat de frumoasa ar fi, orice femeie nu poate sta departe de farduri sau cosmetice, chiar daca, la un moment dat, ar naufragia pe o insula pustie sau ar ajunge aproape ingropata in nisip.

O confirma insasi Ornella Muti, actrita care a rupt inimile a milioane de domni in cei peste 30 de ani de aparitii.

Ruj, rimel sau blush? Daca ar trebui sa alegi numai unul dintre aceste produse. As alege cu siguranta rujul, ca sa imi mentin buzele hidratate pentru ca mi se crapa usor si daca sunt singura, pe o insula, in desert trebuie sa am buzele hidratate. Nu as alege rimelul sau blush-ul