Membrii guvernului Ponta au depus juramantul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 19:45

Viitorii ministri au depus aseara, dupa votul de investitura, juramantul. Ceremonia a avut loc tarziu, in noapte, la Palatul Cotroceni. Unii membrii ai cabinetului au avut emotii mari la depunerea juramantului.

Noul ministrul de externe, Andrei Marga, a fost protagonistul unui moment delicat. Dupa ce a depus juramantul, Marga s-a indreptat catre presedintele Romaniei, pentru traditionala strangere de mana. Dar surpriza! Politicianul a fost lasat momente bune, cu mana in aer. In timp ce Marga statea cu mana intinsa, Basescu ii tine o morala de zile mari. De pe buzele presedintelui s-a putut distinge un singur cuvant cheie:" Musolini".


Andrei Marga a marturisit ulterior ca seful statului i-a reprosat asemanarea sa cu dictatorul italian, insa cei doi au convenit sa lamureasca lucrurile intr-o discutie viitoare. Tensionat probabil de prelegerea tinuta de presedinte, Andrei Marga si-a uitat pentru cateva momente restul bunelor maniere. Priviti cu cata ignoranta ii trateaza pe sefii celor doua Camere ale Parlamentului. Nici macar nu s-a uitat la ei cand le-a intins mana.

Cabinetul Ponta pare hotarat sa iasa din tipare.
A dovedit-o din plin si Daniel Chitoiu, seful de la Economie. Noroc ca pentru functia ocupata, Chitoiu nu a fost nevoit sa dea proba eliminatorie la citire. Pare-se ca ochiul critic al presedintelui i-a speriat pe toti, din moment ce politicienii nostri par sa se incurce mai ceva ca in clasele primare. In timp ce juramintele se rosteau, sau mai bine zis, se stalceau, Crin Antonescu, liderul PNL si Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, priveau totul de la distanta.
Pentru a face haz de necaz, presedintele Traian Basescu nu a putut sa treaca cu vederea singura tinuta portocalie din toata incaperea. Culmea ironiei, tinuta portocalie apartinea Dacianei Sarbu, sotia primului ministru. Ceremonia de depunere a juramantului s-a incheiat aproape de miezul noptii.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.