Marcel Toader, sotul Gabrielei Cristea: "Stiu doua diete de detoxifiere care chiar dau rezultate"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 19:05

Omul de afaceri Marcel Toader a povestit la "Draga mea prietena" cum si-a invatat sotia sa bea ceaiuri, mai ales ca aceasta nici nu vroia sa auda, spunand ca ele sunt bune doar pentru bolnavi.

Marcel Toader, sotul prezentatoarei Gabriela Cristea, pe langa faptul ca este un bucatar desavarsit, stie si multe lucruri legate de diete si felul cum sa iti detoxifici organismul:" Mama are un ten extraordinar si isi mentine sanatatea prin ceaiuri, multe infuzii, cu sunatoare, musetel, tei, ceaiuri traditionale, in general. In 1990 am plecat in Franta si acolo am cunoscut doua moduri de detoxifiere.

Aveam colegii de echipa, care, dupa perioada competitioanal faceau detoxifiere cu apa plata.
Toata echipa, inclusiv presedintii, timp de sapte zile beam apa plata. daca vrei o detoxifiere mai intensa, poti bea 14 zile doar apa plata, sa nu bei absolut nimic si nici s amananci in afara de asta. trebuie sa ai aceeasi activitate, sa faci aceleasi lucruri zilnice pentru ca toxina este un fel ce cenusa in horn. daca cenusa est ein horn, focul nu arde. asa este si in organism, cu cat elimini toxina, cu atat ai mai mult aenergie.


A doua formula de detoxifiere este cea bazata pe ozon. Ea se face sub o atenta supraveghere medicala. se colecteaza aproximativ 150 de ml de sange, se introduce ozonul, se amesteca in recipientul respectiv si se reintorduce in sange, foarte incet. Ozonul, la nivelulc elulei produce arderea, aceasta oxigenand corpul."

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.