INCREDIBIL: nu s-a epilat de 18 luni si spune ca se simte bine in pielea ei! Uite cum arata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 13:05

Emer O’Toole, o jurnalista in varsta de 28 de ani din Anglia, a starnit reactii controversate pe internet dupa ce a aparut la televizor neepilata pe picioare si la axila.

Tanara spune ca nu a mai facut acest lucru de 18 luni, cand s-a hotarat sa vada daca femeile trebuie intr-adevar sa se epileze pentru a fi fericite si a se simti atragatoare.

 

Ideea i-a venit atunci cand si-a dat seama ca a inceput sa faca acest lucru la 14 ani doar pentru ca s-a simtit obligata si nu pentru ca asa a vrut.

 

Emer O’Toole a recunoscut ca a avut ceva dificultati in a se obisnui cu noul ei look si cu felul in care cei din jur se uitau

la ea cand isi ridica bratele.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Fie ca era la metrou, tinandu-se de bare, sau in restaurant, ridicand mana pentru a face semn ospatarului, tanara a trebuit sa se confrunte cu privirile pline de dezgust

pe care le primea.

 

Ea a recunoscut ca s-a simtit rusinata de mai multe ori, insa spune ca ulterior a capatat incredere.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Emer-Otoole-hair2-e653dffdaf4abb799b634f73d7336092.jpg 

 

Taguri: