Capitala FIERBE! Au mai ramas 2 zile pana la FINALA EUROPA LEAGUE. Vezi ce echipa e favorita la castigarea titlului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:12

Au mai ramas doar doua zile pana la cel mai important eveniment sportiv al anului in Romania: finala Europa League.

In partida care se va disputa miercuri pe National Arena se vor intalni doua echipe importante din Spania: Athletic Bilbao si Atletico Madrid.

 

Spaniolii se pregătesc să invadeze Bucureştiul, lucru care va începe chiar din această seară, cand avioanele celor doua echipe vor ateriza la Bucuresti.

 

Bilbao va fi cazată la Crowne Plaza, hotelul lui Copos, iar cei de la Atletico la Intercontinental.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Favorita la castigarea titlului se pare ca este formatia din Madrid. Gruparea are un buget impresionant si mereu a investit sume importante in transferuri.

 

Daca in campionatul intern nu face o figura prea frumoasa, În Europa League Atletico a câştigat 10 meciuri la rând. Gruparea este într-o formă senzaţională şi poate să recâştige trofeul, după cel din 2010.

 

Si statistica tine cu Atletico Madrid, care pana acum a jucat cinci finale şi a şi câştigat Europa League. Athletic Bilbao are doar o finală europeană în palmares, acum peste treizeci de ani, pierdută şi aceea.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.