Socant! Michael Jackson a vrut sa isi omoare fratele

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:12

Superstarul Michael Jackson era la un moment dat intr-o disputa atat de mare cu fratele sau, Randy, incat intr-un moment de furie a orodnat ca acesta sa frie ucis, potrivit publicatiei The Sun.

 Matt Fiddes, care a lucrat ca bodyguard pentru superstar povesteste cum Michael a fos tin razboi cu fratele lui, Randy de ceva ani. Fiddes povesteste si cum Michael ajunsese atat de paranoic incat a junsese sa angajeze doar bodyguarzi de religie islamica si nu mai permitea membrilor familiei sa intre pe domeniul Neverland.

Acesta spune ca punctul culminant al disputei lui cu Randy a fost cand acesta a incercat sa intre pe domeniu cu forta pentru a-i vorbi despre una din casele pe care el le inchiriase.
Michael a ordonat atunci sa fie impuscat. Din fericire, asta nu s-a intamplat deoarece Michael era sub influenta unor medicamente atunci.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.