Adelina Pestritu a pus ochii pe cel mai frumos barbat din Europa? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 16:20

La D-Paparazzi urmeaza un zeu de pe meleaguri grecesti!

Il cheama Kostas Martakis, e frumos foc si canta cu patos! Sa-l incerc sa-l cuceresc? Ce ziceti? Suna bine… Adelina Martakis? 

Ochii lui albastri au frant muuulte inimi, iar piesele cantate cu vocea lui suava au ajuns in topurile muzicale din intreaga lume. In anul 2010 Kostas Martakis a fost inclus de catre E Entertainment in clasamentul celor mai sexy barbati din lume, ocupand locul 18, iar anul trecut a fost considerat cel mai frumos barbat din Europa.
Cu toate acestea…e modest din cale afara!

S-a intors in Romania pentru ca in tarisoara noastra ceva il atraage precum un magnet! Sunt multe Eve frumoase pe metru patrat! Dupa fiecare concert, Kostas primeste cel putin 20-30 de numere de telefon ale femeilor dorince sa-l satisfaca in fel si chip!

Combinatia muzica buna+ochi frumosi l-a adus pe Kostas si in vizorul lui Jennifer Lopez, grecul cantand in deschiderea unui concert pe care aceasta l-a sustinut la Atena in urma cu cativa ani.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.