Sharon Stone, criza de nervi din cauza Photoshop-ului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:12

V-am obisnuit cu stirile despre celebritatile de peste Ocean, iar astazi ii enumeram pe barbatii care s-au perindat prin patul lui Jennifer Lopez.

 O avem si pe Mariah Carey care a ajuns de rasul lumii dupa un concert din Austria. Ce a facut? O sa vedeti chiar acum! Pe coperta revistelor este vampa sexy, insa in realitate este o femeie cu riduri si imperfectiuni, care n-a apelat pana acum la operatii estetice! Desi la cei 54 de ani, Sharon Stone se tine tare bine, cei de la revista Vogue Brazlia au facut o gafa colosala!

Au retusat in Photoshop coperta revistei, facand-o pe Sharon de nerecunoscut!! Actrita s-a enervat la culme caci o transformasera intr-o pustoaica de 20 de ani! Si nu e prima
data cand imaginea ei sufera ajustari prin efecte speciale. Sharon Stone arata la fel de hot si de tanara in filmul Basic Instinct 1 din 1992, cat si in Basic Instinct 2, lansat in 2006. Cu ajutorul corectiei de imagine, Sharon Stone a fost intinerita cu 14 ani! Nici Sarah Jessica Parker nu este straina de aceste efecte speciale. In realitate are o fata brazdata de riduri si cu acest look a aparut in primul film al seriei Sex and the City! Era chiar naturala! Regizorii au schimbat toutusi foaia cand a venit vorba de al doilea film.
Asa ca brusc, in Sex and the city 2, Sarah zici ca are 25 de ani. Tenul ei este fara riduri, cosuri, iar pielea nu e lasata. Totul...cu ajutorul filtrelor de prelucrare a imaginii!

Mariah Carey ne-a obisnuit cu aparitiile ei penibile, insa ceea ce s-a intamplat la un concert in Austria ne-a cam dat de tot pe spate! E de rasul curcilor, nu alta! Artista americana a aparut pe scena intr-un costum din spandex mult prea mulat! Pantalonii au intrat in locuri care trebuiau sa ramana intime! Gurile rautacioase i-au comparat imediat “comoara” cu…o copita de camila! Haha.
Mariah Carey nu este insa singura vedeta care a gafat si si-a aratat zonele intime, de bunavoie, in fata oamenilor.. Britney Spears este campioana absoluta, iar comoara lui Paris Hilton déjà nu mai reprezinta un secret pentru barbati. Rihanna si-a facut si ea o obisnuinta din a canta doar in chiloti pe scena, iar Eva Longoria a lasat sa se vada mai mult decat ar fi vrut in timpul unei lectii de pilates pe plaja.
Fierbinte subiect, nu-i asa domnilor?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.