Nicolas Sarkozy, devansat de socialistul Francois Hollande in majoritatea teritoriilor din strainatate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 aug 2021, 16:25

Francois Hollande conform rezultatelor partiale anuntate duminica il devanseaza pe Nicolas Sarkozy.

La Saint-Pierre si Miquelon, François Hollande a obtinut 65% din voturi, iar Nicolas Sarkozy 35%. In Martinica, candidatul socialist a primit 68,5% din voturi, iar Sarkozy 31,5%. In Guadalupe, François Hollande conduce cu 72%, iar in Guyana franceza cu 62%. La Saint-Martin, Hollande are 51,5%, iar Nicolas Sarkozy este pe primul loc doar in insula Saint-Barthélémy, cu 83%.

 

Hollande a castigat si la Montreal (57,74%), Toronto (51%), in Peru (55%), in Argentina (51,7%), in Columbia (58,82%) si in Honduras (56%).

Sarkozy a castigat in Mexic, Brazilia, Costa Rica si Chile.

 

Legislatia franceza interzice difuzarea sondajelor de tip exit-poll si a altor estimari sau rezultate inainte de incheierea votului in Franta continentala, la ora 20.00 (21.00, ora Romaniei).

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Sursa:

Mediafax.ro

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.