STIREA ZILEI: Iata cate faradelegi se petrec in Capitala! IMAGINI UIMITOARE surprinse de camerele de supraveghere ale Politiei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 15:30

Nici prin gand nu va trece cate faradelegi se petrec in Capitala. Camerele de supraveghere ale Politiei locale din Sectorul 2 surprind vrute si nevrute.

Spre exemplu, niste infractori au fost filmati in timp ce au dat lovitura cea mare la un magazin din zona Pantelimon.

 

Spargerea record s-a derulat in mai putin de 3 minute. In timp ce unul dintre hoti supravegheaza cu atentie zona de pe mijlocul strazii, alti trei inarmati cu rangi forteaza usa.

 

Odata intrati, talharii incep sa fure. Pentru ca la un moment dat baxurile cu tigari nu mai incapeau in masina, hotii i-au doar pachetele si le arunca direct in portbagaj.

 

Dupa citeva minute, cel care supravegheaza zona isi alarmeaza complicii si pleaca toti in tromba. In urma lor apare o alta masina care se opreste in dreptul magazinului prêt de cateva secunde. Analizeaza situatia si isi continua drumul.

 

Cei din al doilea autovehicul ar  putea fi chiar complici ai infractorilor sau poate simpli trecatori.

 

Alte imagini sunt de-a dreptul socante.

Cativa oameni ai strazii au fost suprinsi de camerele de supraveghere in momentul in care consumau substante stupefiante, intr-un parc din Capitala.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Cei trei barbati nu par a fi deloc deranjati de cei din jur.

Nici macar nu mai realizeaza fapta comisa si isi vad linistiti de treaba. Unul are o punga, plina probabil cu prafuri interzise, in timp ce ceilalti doi sunt preocupati de o seringa.

 

Cartierul Ion Creanga sau Europa, asa cum este cunoscuta zona de micii comercianti, este una dintre cele mai periculoase zone din Bucuresti. Este locul de unde poti cumpara tot felul de marfuri contrafacute.

Grav este insa ca produsele nu prezinta nici un fel de garantie si nimeni nu stie de unde provin.

 

Tigaretele fara timbru sunt cel mai des comercializate la coltul strazii. Dar s-a intrebat cineva vreo data cum sunt ele fabricate?

 

Alte imagini arata cum in Bucuresti, metropola anului 2012, sunt destui cei care confunda tarlaua cu soselele din oras.

 

Cheful se incinge in plina strada, nu departe de centru.

Gratarul sfarie, muzica ambientala scoate doamnele la dans printre masini, pacat insa ca Politia le cam strica distractia.

 

In sectorul 2 al capitalei rata criminalitatii se pare ca a scazut cu peste 42% din anul 2009 pana acum si asta datorita camerelor de supraveghere care le-au usurat munca politistilor in cursa dupa infractori. Iar numarul acestor aparate urmeaza sa creaza la 720.