ULUITOR: Nici nu va puteti imagina cum arata ACUM acest barbat! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:13

Nu se intampla ca in fiecare zi un barbat sa se transforme in femeie, cu toate acestea este foarte dificil pentru un o persoana obisnuita sa intelega prin ce trec transexualii.

Practic, aceste persoane opteaza pentru schimbare de sex deoarece nu se simt bine in pielea lor. Bineintels, nu este tocmai usor sa-ti faci schimbare de sex. Este nevoie de foarte mult timp si un tratament indelungat pe baza de hormoni, iar dupa ce au loc transformarile la care viseaza transexualii, abia apoi se va face operatia in sine de schimbare de sex.

 

Nu stim daca barbatul din imaginea si-a facut aceasta interventie chirurgicala, dar ce sa putem spune este ca transformarea sa este de-a dreptul incredibila.

Astfel, barbatul a reusit sa-si transforme infatisarea sa masculina intr-una feminina. Cum arata in final? Puteti vedea in galeria foto atasata mai jos!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”