Bobby Brown: “Nu cred ca fiica mea se drogheaza”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 14:20

Dupa ce a recunoscut ca el si fosta lui sotie, Whitney Houston au consumat droguri impreuna si ca de fapt nu el a initiat-o in consumul de stupefiante, Boby Brown a afirmat intr-un interviu in legatura cu pozele care o infatisau pe fiica lui si a lui Whitney consumand marijuana ca este ingrijorat pentru aceasta.

"Intotdeauna imi voi face griji in privinta ei din aceasta cauza, a spus Bobby. Dupa o pauza, el a adaugat ca nu crede ca Bobbi consuma droguri pentru ca este o fata puternica, crescuta foarte bine. 

Stiu tot ce face. Cred ca acum oamenii fac presupuneri. Ei tind sa controleze oamenii puternici si cu vointa. Eu asta vad, Sunt tata lei. Imi vorbeste despre orice. Bobby a explicat ca nu s-a mai atins de narcotice de sapte ani de zile, insa mai prizeaza cateun cocktail din cand in cand.
Imi traiesc viata pe care mi-o doresc."

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.