Petru Mircea va fi executat silit. Vezi ce se va intampla cu baietelul Madalinei Manole

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 14:00

Petru Mircea va fi executat silit, asta daca nu le permite de buna voie parintilor Madalinei sa-si vada nepotul.

Parintii Madalinei Manole mai au de obtinut o singura hotarare judecatoreasca pana sa-si tina in brate din nou nepotul.  "Va fi o cerere facut pentru incuviintare de intrare in incaperi, dar cel mai probabil este termenul de sambata de acum", a declarat prin telefon pentru Stirile Kanal D Bogdan Barbuceanu.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Aparatorul

sotilor Manole spune ca nu-si doreste traumatizarea micutului. "Nu vreau o executare in forta si nu o sa fiu de acord si nici Manole cred ca nu vrea, nici familia Manole, ca nu poti sa intri si sa iei pe sus un copil de trei anisori", a mai spus avocatul. Urmareste materialul prezentat in cadrul Stirilor Kanal D si afla mai multe despre acest scandal. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.