PROGNOZA METEO: Temperaturile vor fi mai scazute in urmatorea perioada!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 13:55

Meteorologii nu au vesti tocmai bune pentru acest sfarsit de saptamana deoarece vineri, in vestul si nord-vestul tarii vremea va fi in general instabila, iar temperaturile vor fi mai scazute fata de intervalul anterior.

Temporar se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi, izolat, 20 l/mp.

 

In restul tarii vremea se va mentine deosebit de calda, iar cerul va fi variabil, avrsele vor aparea dupa-amizaza si noaptea pe arii restranse la munte, in Oltenia, Transilvania si nordul Moldovei. In Dealurile de Vest temperaturile maxime se vor situa de la 21...

22 de grade, iar in Campia Romana se vor situa 31... 32, in timp ce temperaturile minime se vor incadra intre 8 si 18 grade.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

In Bucuresti vremea se mentine deosebit de calda, iar cerul va

fi variabil, cu innorari spre seara si in prima parte a noptii, dar conditii;e de evrse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului vor fi reduse.

 

 

Taguri: