Sylvia, parasita si de iubit si de amant? Vedeta a petrecut singura de 1 mai la mare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:15

Cantareata Sylvia a petrecut 1 mai singura la mare. Pe langa cele cateva concerte a avut putin timp si pentru distractie.

Sylvia a fost parasita si de iubit si de amant? Dupa ce mariajul ei cu Andrei, de la trupa Alb Negru, s-a dus pe apa sambetei, Sylvia nu s-a ales nici cu amantul. Spune ca Iulian nu a fost niciodata iubitul ei si ca au avut doar o relatie pasagera.

 

Daca Sylvia s-a distrat singura de 1 mai la mare, nici fostul ei sot nu a trecut asa de repede peste despartirea de blonda.

 

Asa cum ne-a declarat la nunta lui Pepe, in viata lui Andrei nu a venit nimeni special.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Andrei a plecat deja de acasa, iar acum Sylvia locuieste singura intr-o vila imensa.

Artista incearca sa onoreze din ce in ce mai multe concerte ca sa mai uite de problemele sufletesti.

 

Colegul de scena al Sylviei, DJ Rhynno, a fost alaturi de ea tot timpul, insa acesta spune ca doar ea poate sa-si rezolve problemele sentimentale.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.