Nu o sa-ti vina sa crezi ce o face pe Cameron Diaz sa planga in HOHOTE!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:16

Cameron Diaz a povestit lui Jay Leno la The Tonight Show cum a ajuns sa isi tunda parul atat de scurt. Eu am tot spus vreau putin de aici si de aici, aratand doua tipuri diferite de lungimi de par.

O data ce si-a vazut noua coafura, Cameron a reactionat destul de urat.   "Am izbucnit in lacrimi, am tipat efectiv, m-a simtit atat de prost, a explicat ea. Pentru o femeie, sa se trezeasca fara par dintr-o data, e ingrozitor".

 

Si mai ciudat a fost ca hairstylistul lui Diaz era o buna prietena de-a ei. "Eu m-am simtit rau, mai ales cand a inceput sa planga, si eu am inceput sa plang si alti oameni la randul lor in preajma noastra au inceput sa planga, a explicat Cameron.

Ina dupa cateva zile situatia s-a calmat. Am sfarsit prin a trimite cateva mail-uri, asigurando pe hairstylista mea ca nu o sa o omor ”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Leno a punctat faptul ca ea a fost tunsa d eo prietena si nu s-a dus la un salon d efite din Los Angeles.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.