Oana Zavoranu, in pragul sinuciderii? Afla ce spune psihologul ei!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:16

S-a scris in presa ca Oana Zavoranu s-ar afla in pragul sinuciderii din pricina scandalurilor prin care a trecut in ultima vreme. In platoul "CanCan TV" Zavo a venit in persoana sa spulbere acest mister.

Insotita de Veronica Acara, psiholog, Oana Zavoranu a raspuns categoric in platoul "CanCan TV" ca nu a avut niciodata vreo tentativa de sinucidere. A trecut in schimb prin momente dificile cand s-a gandit ca nu mai poate continua din pricina rautatilor venite din partea lui Pepe sau a familiei lui. Oana Zavoranu a declarat ca s-a saturat ca lumea sa o perceapa ca fiind rea si insensibila. 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Veronica

Acara a analizat in cadrul emisiunii" CanCan TV" momentele cheie din viata Oanei Zavoranu. Traumele din copilarie cum ar fi moartea surorilor sau a tatilor, cel biologic si tatal vitreg, au lasat urme adanci in sufletul vedetei. Psihologul a explicat ca adevaratul motiv al scandalului cu mama ei nu l-a reprezentat averea, ci faptul ca a crezut ca Marioara Zavoranu nu o mai iubeste." Oana este omul cu mintea cea mai sugestibila din cati oameni am intalnit", a declarat Veronica Acara.
Psihologul a adaugat ca Oana Zavoranu actioneaza ca si un copil. De altfel, insasi Oana Zavoranu a recunoscut ca nu a constientizat momentele in care se certa cu mama ei si a afirmat ca nu se mandreste cu iesirile ei. In final, Oana Zavoranu a spus ca regreta ca nu a stiut se sa respecte si sa se puna in valoare mai mult.