Stirile Kanal D in topul preferintelor telespectatorilor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:57

Marti, 1 Mai, principalul buletin informativ al Stirilor Kanal D au pozitionat Kanal D pe locul 2 in preferintele telespectatorilor, atingand un rating de 2.7% si o cota de piata de 9.9% pe segmentul 18-49 Urban, surclasand Antena 1.

Stirile Kanal D prezentate de Christian Sabbagh au fost urmarite de 408.000 de telespectatori din intreaga Romanie, in intervalul orar 18:45-20:00, conform datelor furnizate de Kantar Media.

 

Informatiile despre Monica Gabor, fosta doamna de la Izvorani, in legatura cu procesul de custodie al Irinucai si noutatile din viata Monicai cu Mr. Pink, prezentarea stirilor despre felul in care unii romani au ales sa isi strige off-urile in strada si de 1 Mai si materialele despre cum si unde au petrecut romanii Ziua Internationala a Muncii, i-au facut pe telespectatori sa aleaga Stirile Kanal D

in detrimentul celor prezentate de Observatorul Antenei 1.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Urmariti principalul buletin informativ al Stirilor Kanal D, prezentate de Christian Sabbagh, de luni pana vineri, de la ora 19.00,

numai la Kanal D

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.