Carla Bruni A CEDAT NERVOS! Prima doamna a Frantei nu mai suporta violenta campaniei electorale VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:16

Prima doamna a Frantei nu mai are odihna de cand sotul sau, Nicolas Sarkozy, a intrat in focul alegerilor. Carla Bruni este atat de stresata incat a incetat sa-si mai alapteze fiica.

Frumoasa Carla Bruni Sarkozy sufera din cauza insultelor adresate sotului ei in timpul campaniei electorale. Potrivit Daily Mail, presiunea alegerilor a adus-o pe doamna Sarkozy in situatia de a nu-si mai putea alapta fiica.

 

Pe masura ce se apropie finalul cursei pentru ocuparea functiei de presedinte al Frantei, Carla Bruni a inceput sa cedeze nervos. Plange frecvent si isi varsa naduful pe prieteni, scrie Daily Mail.

 

Se pare ca prima doamna a Frantei nu suporta violenta campaniei electorale in care a ales sa se implice alaturi de sotul sau si mai mult decat atat, faptul ca nu se stie daca Nicolas Sarkozy va ocupa in continuare palatul Elysee.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta va avea loc duminica, cand Nicolas Sarkozy si Francois Hollande se vor lupta pentru ocuparea celei mai inalte functii in stat.

 

Deocamdata sondajele de opinie realizate printre alegatori il scot favorit pe socialistul Hollande, care ar obtine 53% din voturi, in timp ce Sarkozy ar avea doar 47 de procente din sufragii.