Ultimul 1 mai fara amenzi pentru cei care au facut gratare pe unde au vrut VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 12:00

Ziua de 1 mai i-a gasit pe majoritatea romanilor, cum era de asteptat, la incins gratare in zonele verzi.

Pe vestita pajiste de la Cernica mititeii si fripturile au sfarait pe carbunii incinsi, mai ceva ca la o masa imparateasca, iar mirosul i-a atras si pe comisarii de mediu care insotiti de jandarmi au venit in control.

 

Oamenii legii nu au venit cu gandul sa imparta amenzi in stanga si-n dreapta, ci doar sa le aduca aminte petrecaretilor ca exista o Lege a picnicului care interzice amplasarea gratarului oriunde.

 

Chiar daca pare de neinteles, Legea va trebui respectata iar gratarele vor putea fi amplasate doar in zonele special amenajate de primarii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Si daca tot aveau timp liber la dispozitie, petrecaretii au primit de la comisarii de mediu cate un rezumat al legii picnicului pentru documentare.

Nu de alta, dar  data viitoare sa stie ce-i asteapta.

 

Pana la sfarsitul lunii mai, primariile trebuie sa identifice spatiile destinate picnicului si sa le amenajeze corespunzator.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.