Proteste in Capitala. Aproximativ 1000 de persoane demonstreaza impotriva puterii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 11:10

Aproximativ 1000 de pensionari militari s-au strans astazi in Piata Victoriei cerand alegeri anticipate si demiterea presedintelui Traian Basescu.

Mitingul este este organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate si Consiliul National al Societatii Civile. Oamenii scadeaza "Jos Basescu!" si spun ca ii asteapta la protest pe toti cei nemultumiti de masurile luate de guvernanti in cazul bugetarilor, a pensionarilor, revolutionarilor, elevilor, studentilor si persoanelor cu dizabilitati.

 

In jurul orei pranzului, premierul desemnat, Victor Ponta a aparut in mijlocul demonstrantilor. I-a salutat pe protestatari, a dat mana cu acestia si a plecat fara a da alte declaratii presei.

Aparitia lui Victor Ponta a fost privita cu ochi buni de catre participantii la protest care au afirmat ca vor sutine noul guvern propus de premier.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.