Marioara Zavoranu si Costin Marculescu, razboi in declaratii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:17

Un nou scandal a izbucnit in show bizz! Oana Zavoranu si Costin Marculescu, odata prieteni foarte buni, sunt acum dusmani de moarte.

Totul a pornit de la niste afirmatii ale lui Marculescu in presa tabloida in care o acuza pe Oana de adulter. Din toti prietenii pe care ii avea cuplul Oana Zavoranu- Pepe, aproape niciunul nu a ramas de partea Oanei. Acuzele in presa au inceput sa curga, de amble parti. Zavo l-a acuzat pe Costin Marculescu de proxenetism, l-a facut sarontoc si i-a reamintit faptul ca l-a promovat luandu-l sau chemandu-l la diferite emisiuni. 

 

Afirmatiile lui Costin Marculescu au deranjat-o foarte mult pe Marioara Zavoranu, mama Oanei. Mai ales ca acesta a afirmat ca Oana s-a impacat cu mama ei pentru bani. Declaratiile lui Marculescu au infuriat-o la culme pe Marioara Zavoranu care a sustinut ca Pepe este cel care si-a montat prietenii sa o linseze pe Oana din punct de vedere mediatic. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Marioara Zavoranu si Costin Marculescu s-au confruntat in direct la CanCan TV. Mama lui Zavo i-a cerut socoteala pentru toate afirmatiile jignitoare la adresa Oanei. La scurt timp a intrat si Oana Zavoranu in direct prin intermediul telefonului. Fosta sotie a lui Pepe a povestit cum Costin Marculescu era in mod constant batjocorit de Pepe si alti prieteni din gasca lor. Oana a dezvaluit ca Pepe, sub pretextul unor farse,  obisnuia sa rada de ceilalti prieteni, in mod special de Costin Marculescu.

Zavo a adaugat ca exista o serie de poze si filmulete in care Marculescu apare in diverse ipostaze compromitatoare. Costin Marculescu a replicat ca afirmatiile Oanei sunt scoase din context, asa zisele farse fiind glume intre prieteni. A negat ca ar fi fost subiectul de batjocura al prietenilor lui Pepe.