Uite cum arata rochia de mireasa a lui Teo Trandafir! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:18

Sa fie adevarat ca Teo Trandafir va purta la nunta o rochie, in stilul Artdeco al anilor ’20?!

Pregatirile pentru nunta se apropie de final! Fericitul moment va avea loc peste o luna! Un prim aspect este déjà finalizat: rochia de mireasa! Teo Trandafir a apelat pentru aceasta la designerul Liza Panait. Sub indrumarea ei, Teo a decis sa poarte in ziua cea mare o rochie stil anii 20. Conform agentieidepresamondena.com, creatia va abunda in volane, broderii, jabouri laterale si nu va avea trena.. Abia asteptam sa o vedem mireasa!

Sa fie adevarat sau fals ca Luminita Anghel, vrea neaparat sa scape de kilogramele in plus?! A inceput oare sa tina o dieta extrem de drastica? <>
/>
Luminita Anghel nu pare a fi deranjata de faptul ca s-a rotunjit de-a binelea! In timpul sarcinii, artista a acumulat muuulte kilograme in plus, dar se pare ca acesc lucru nu prea ii da mari batai de cap! S-a obisnuit si se complace in aceasta situatie! “Recunosc ca nimic nu m-a obligat sa maresc pasul cu privire la pierderea in greutate dupa nastere, ci mai degraba m-am bucurat din plin de micut si de momentele extraordinare petrecute cu el", a declarat artista pentru ziarul Cancan.
Totusi, tragem nadejde, ca atunci cand pruncul o sa mai creasca nitel, o sa o vedem pe Luminita mai…supla!


Ilinca Vandici a intrat in reparatii fizice capitale?! Este adevarat sau fals ca si-a pus, pentru inceput…aparat dentar? <>

Prezentatoarea Tv s-a decis sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a avea trasaturi perfecte. Pentru ca dintii ei erau strambi si reprezentau un complex pentru Ilinca, aceasta s-a decis sa-si puna aparat dentar.
Cei drept, aparatul este unul aproape invizibil si nu deranjeaza atat de mult din punct de vedere estetic. In plus, Ilinca simte nevoie sa faca o schimbare si la sprancene. Deocamdata si le creioneaza, dar probabil nu o sa mai treaca mult timp panca cand va decide sa si le tatueze permanent, asa cum au facut-o multe domnite din showbiz!


>

Luminita Anghel nu pare a fi deranjata de faptul ca s-a rotunjit de-a binelea! In timpul sarcinii, artista a acumulat muuulte kilograme in plus, dar se pare ca acesc lucru nu prea ii
da mari batai de cap! S-a obisnuit si se complace in aceasta situatie! “Recunosc ca nimic nu m-a obligat sa maresc pasul cu privire la pierderea in greutate dupa nastere, ci mai degraba m-am bucurat din plin de micut si de momentele extraordinare petrecute cu el", a declarat artista pentru ziarul Cancan. Totusi, tragem nadejde, ca atunci cand pruncul o sa mai creasca nitel, o sa o vedem pe Luminita mai…supla!


Ilinca Vandici a intrat in reparatii fizice capitale?! Este adevarat sau fals ca si-a pus, pentru inceput…aparat dentar? <>

Prezentatoarea Tv s-a decis
sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a avea trasaturi perfecte. Pentru ca dintii ei erau strambi si reprezentau un complex pentru Ilinca, aceasta s-a decis sa-si puna aparat dentar. Cei drept, aparatul este unul aproape invizibil si nu deranjeaza atat de mult din punct de vedere estetic. In plus, Ilinca simte nevoie sa faca o schimbare si la sprancene. Deocamdata si le creioneaza, dar probabil nu o sa mai treaca mult timp panca cand va decide sa si le tatueze permanent, asa cum au facut-o multe domnite din showbiz!


>

Prezentatoarea Tv s-a
decis sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a avea trasaturi perfecte. Pentru ca dintii ei erau strambi si reprezentau un complex pentru Ilinca, aceasta s-a decis sa-si puna aparat dentar. Cei drept, aparatul este unul aproape invizibil si nu deranjeaza atat de mult din punct de vedere estetic. In plus, Ilinca simte nevoie sa faca o schimbare si la sprancene. Deocamdata si le creioneaza, dar probabil nu o sa mai treaca mult timp panca cand va decide sa si le tatueze permanent, asa cum au facut-o multe domnite din showbiz!



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.