Michael Jackson si Whitney Houston intentionau sa se casatoreasca? Afla noi dezvaluiri senzationale!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 09:35

Potrivit unuia dintre bodyguarzii lui Michael Jackson, regele pop si regretata cantareata, Whitney Houston, au avut o relatie si intentionau sa se casatoreasca. Legatura amoroasa a celor doi s-a consumat in secret, departe de ochii presei.

Whitney Houston a facut mai multe vizite la Neverland, resedinta lui Michael Jackson, pentru ca cei doi artisti sa se cunoasca mai bine si sa se imprieteneasca. Numai ca ceea ce parea o frumoasa prietenie s-a transformat intr-o aventura pasionala. Fosta garda de corp a lui Michael Jackson a dezvaluit ca Michael a iubit-o foarte mult pe Whitney si a fost foarte nervos cand a aflat ca regretata artista a avut o aventura si cu fratele lui mai mare, Jermaine. 

 

Cei doi cantareti s-au cunoscut in 1991. Ambii erau promovati de aceeasi casa de discuri. Matt Fiddes a povestit ca relatia dintre cei doi a tinut doua saptamani. In acest timp, Whitney se mutase in vila lui Michael. Se pare ca Michael Jackson nu a putut trece peste faptul ca Whitney a avut o aventura si cu fratele lui, chiar daca acest lucru se petrecuse cu mult timp ca ei doi sa se cunoasca.

Un an mai tarziu in 1992, Whitney Houston se casatorea cu Bobby Brown.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Matt Fiddes, fosta garda de corp a lui Michael Jackson, a declarat ca a facut aceste dezvaluiri pentru ca suspiciunile potrivit carora

artistul ar fi fost pedofil sau homosexual, sa dispara pentru totdeauna." Era un om normal", a afirmat Matt Fiddes. El a continuat dezvaluirile cu o serie de lucruri care nu se stiau despre super starul american. Bodyguardul sustine ca Michael Jackson era impotent din cauza medicamentelor si a multiplelor tratamente, dar si a bauturii. Era nazist si credea in "reprogramarea psihiatriaca", era anorexic si tanjea dupa atentie.
Matt este convins ca el este tatal biologic al lui Blanket, cel mai mic dintre copii mega starului. Fosta garda de corp sustine ca a donat sperma in 2001 pentru Michael Jackson dupa ce artistul i-a spus ca ar vrea sa aiba un copil cu o structura atletica.