Victor Ponta si Crin Antonescu au stabilit impreuna noul guvern

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:18

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, sambata, la evenimentul lansarii candidatilor USL Bistrita-Nasaud, ca a stabilit schema Guvernului in cursul diminetii, impreună cu Crin Antonescu, pe drum spre Braşov, iar Guvernul pe care îl va propune va fi "cel mai cinstit" pe care Romania l-a avut, informeaza Mediafax.

 Victor Ponta s-a adresat persoanelor adunate in Sala Polivalentă din Bistrita, liberali, social-democrati si conservatori, spunand ca Guvernul Ungureanu a cazut fiindca parlamentarii celor trei partide au fost uniti si nu s-au lasat cumparati.

 

"Nu s-a lasat niciunul cumparat, nu a tradat niciunul, nu s-a gandit niciunul ca poate e mai bine pentru PSD sau pentru PNL si PC, pentru Ponta si Antonescu. Exista o singura explicatie pentru victoria noastra de ieri (vineri- n.r.)

si pentru victoria dumneavoastra la locale si parlamentare: sa fiti uniti si sa le aratati oamenilor ca, pentru ei, treceti peste tot ce inseamna interes, orgoliu sau ambitia dumneavoastra", a declarat Ponta.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Despre membrii viitorului Cabinet, Victor Ponta a adaugat: "Am facut aceasta lista cu un singur

gand: in urmatoarele sase luni, Guvernul USL este obligat sa fie cel mai competent Guvern pe care l-a avut Romania si, mai mult decat orice, cel mai cinstit Guvern pe care l-a avut Romania".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.