500 de radare pe DN1 si Autostrada Soarelui pentru vitezomanii pregatiti de vacanta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 08:35

De astazi se da startul minivacantei de 1 Mai si cum majoritatea va cauta sa se recreeze la mare sau la munte, politistii au pregatit si cateva surprize pentru vitezomani.

Drumurile vor fi intesate de radere in cascada. Mult a fost putin a ramas pana cand va incepe minivacanta de 1 mai. Si cum toata lumea se pregateste sa evadeze din orase, politistii s-au gandit sa nu-i lase pe soferii impatimiti de viteza sa zboare pe drumurile care duc la munte sau la mare.

Asa ca mare atentie, soferi cat de mult apasati pedala de acceleratie. 500 de radare au fost amplasate in special pe DN1 si Autostrada Soarelui iar de la inaltime doua elicoptere vor survola cele doua tronsoane rutiere.


Daca treceti cu bine de radarele politiei si ajungeti la mare veti mai avea de depasit cateva obstacole.Atat in sudul litoralului cat si in nord, se lucreaza inca la asfaltarea drumurilor nationale. La Neptun de exemplu artera principala a statiunii este un adevarat santier si nimeni nu pare ca se grabeste sa termine lucrarile. Mai mult decat atat nu toate hotelurile din sudul litoralului vor fi deschise.