Elena Gheorghe: "nu sunt o vedeta fitoasa!". Iata care este modelul ei in cariera

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:19

Invitata la CanCan TV, Elena Gheorghe a vorbit despre cariera ei si obiectivele pe care le are.

Cantareata se considera norocoasa si spune ca a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum, insa crede ca a meritat.

 

"Eu spun ca sunt norocoasa pentru ca parintii mei m-au sustinut in ceea ce vreau eu sa fac. Cu siguranta daca n-as fi avut talent nu m-ar fi ajutat. Am muncit mult ca sa ajung aici. Ma trezeam la 6 dimineata ca sa ajung la scoala.

Dupa ore plecam direct la Palatul Copiilor si ajungeam foarte tarziu acasa. Nu prea am avut copilarie dar se pare ca s-a meritat".

 

Cantareata a dezvaluit ca modelul ei in cariera este Beyonce, vedeta pe care o admira pentru ca este un artist complet si un om simplu.

 

"Modelul meu este Beyonce. E o voce extraordinara pe care o completeaza si un joc de scena incredibil.

Pe langa faptul ca este un artist complet este si un model de om. Desi e ditamai vedeta e un om simplu", spune Elena Gheorghe.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Artista a declarat ca nu se considera o vedeta fitoasa.

 

"Nu sunt fitoasa. In general la concerte nu cer decat apa si sa fie bine din punct de vedere tehnic pe scena. Mai cer si fructe in camera pentru ca nu prea mananc seara".

Elena Gheorghe a dezvaluit si o parte din planurile sale de viitor.

 

"In vara o sa lansez un clip pentru o televiziune foarte importanta din Germania, care vrea sa faca din piesa Hot Girls hitul verii acolo.

Mai incolo o sa am un turneu in Japonia. Si uite asa usor, usor muzica noastra o sa ajunga si pe alte continente", a spus cantareata.