Jeffrey Franks, ultima vizita la Palatul Cotroceni VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:19

Jeffrey Franks a venit la Palatul Cotroceni si cu succesorul sau, viitorul sef al misiunii FMI in Romania, olandezul Erik De Vrijer, care pana acum a fost reprezentant al FMI pentru Belgia si Olanda. De la conducerea Fondului situatia economica a Romaniei se vede destul de bine.

" Dupa cum stiti, sunt inca efecte negative asupra restului Europei, dar Romania rezista mai bine decat multe alte state. Nu o sa fie la un nivel foarte ridicat in acest an, dar in orice caz, mai bine decat media europeana", a declarat Jeffrey Franks. In ciuda optimismului aratat de Jeffrey Franks, presedintele Traian Basescu este un pic nelinistit." Sper ca evolutia noastra economica va ramane ceva mai pozitiva decat a altor state UE, chiar daca avem un an electoral si aceasta este o adevarata provocare, ramanerea pe drumul corect in timpul unui an electoral.
Nu este chiar asa usor, dar noi suntem absolut hotarati sa ramanem pe aceasta directie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.