Fac orice pentru a iesi in evidenta! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:19

Femeile nu mai stiu ce sa faca pentru a iesi in evidenta! Pentru cateva secunde de faima, unii sunt in stare de orice!

Rita Rusic si Coco Austin isi plimba adorabilele animale de companie imbracate total neadecvat. Cum sa-ti plimbi cainele pe strada in costum de baie? O fi bine, dupa zambetul pe care il afiseaza Rita Rusic. Vedeta a iesit la o plimbare cu catelul si a gasit de cuviinta ca cea mai potrivita tinuta ar fi un costum de baie acoperit cu o plasa. E adevarat ca la cei 52 de ani arata foarte bine, insa tocmai pentru ca are aceasta varsta respectabila, ar trebui sa fie o femeie cu picioarele pe pamant.
Astfel de tinute trebuie evitate. Devenita cunoscuta datorita filmelor pe care le producea in Italia, Rita probabil ca a intrat in pielea vreunui personaj, dar a uitat ca lumea reala este altceva. Sa fie vorba de criza varstei a doua?

Coco Chanel s-ar rasuci in mormant daca ar vedea-o pe cea care i-a imprumutat numele. Vorbim despre deja celebra Coco Austin care face ce face si reuseste sa intre in atentia presei.
Ultima aparitie a blondei este, dupa cum ne-a obisnuit, una dezastruoasa. Blonda lui Ice-T a iesit la alergat in New York alaturi de catelul familiei. Pana aici a-ti zice ca nimic nu este iesit din comun, insa tinuta  plesneste efectiv pe formele-i voluptoase. Maioul de culoare nude, parca i se rupe pe piept, iar blugii erau atat de stramti incat, parca in orice moment ar fi crapat. Unde mai pui ca formele blondei nu sunt deloc de manechin, ba din contra, insa acest lucru nu pare sa o deranjeze.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.