Florin Calinescu, in stare de SOC: "Nu inteleg, nu inteleg de ce". Posibila cauza a sinuciderii fiului cel mic!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 11:40

La scurt timp dupa ce s-a aflta ca fiul lui Florin Calinescu, Luca, s-a sinucis o ipoteaza incredebila a fost facuta publica de site-ul cancan.ro. Se pare ca unul dintre motivele depresiei tanarului in varsta de 24 de ani ar fi fost un medicament folosit pentru a trata acneea.

Tratamentul pe care il urma tanarul are numeroase efecte secundare, printre care si anumite tulburari ale sistemului nervos central. "Am aflat de la cei care m-au sunat că s-ar fi descoperit că fiul lui Florin Călinescu făcea tratament cu Roaccutane. Comentariul meu este unul singur: că Roaccutane este una dintre substanţele care au efecte adverse, uneori depresie şi alte tulburări ale sistemului nervos central", a declarat renumitul psihiatru Florin Tudose pentru cancan.ro.

 

In urma acestui deces neasteptat Florin Calinescu este devastat de durere si numai el stie ce este in aceste clipe

grele in sufletul lui.  La sapte ani dupa ce si-a condus sotia pe ultimul drum o alta tragedie fara margini ii da tarcoale, acesta va fi nevoit sa faca acelasi drum numai ca de aceasta data cel care va fi depus in cavou alaturi de mama lui va fi fiul sau cel mic.

 

„De cand a fost anuntat de tragedie, Florin Calinescu nu mai e om.

Sta in gradina, pe o banca, si repeta intruna «Nu inteleg. Nu inteleg de ce»"
, au marturisit prietenii actorului pentru click.ro.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Luca s-a spanzurat duminica seara, in camera sa

de hotel de la Praga si a fost gasit luni dimineata de colegii de filmare. Tanarul a fost pe deplin constient de gestul fatal. Medicii legisti cehi au facut autopsia, iar primele rezultate arata ca nu exista urme de alcool sau stupefiante.

 

Fiul actorului va fi inmormantat astazi, in Cimitirul Cernica in cripta in care a fost inhumata si mama lui, decedata in 2005. Loredana Groza sau forbalistul Ionel Ganea au mers acasa la actor pentru a-si prezenta condoleantele.

Intrarea pe strada unde locuieste actorul a fost blocata de oameni de paza. De asemenea, cimitirul in care va fi inhumat tanarul va fi inchis cu cateva ore inainte de sosirea cortegiului pentru a ca totul sa se desfasoare in intimitate, conform libertatea.ro.