Avertizare hidrologica: COD GALBEN de inundaţii în zece judeţe

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:23

Hidrologii au emis marţi seară o avertizare cod galben de inundaţii pe mai multe râuri din zece judeţe aflate în nordul, centrul, estul şi sud-vestul ţării, valabilă de miercuri, ora 14.00, pana joi, ora 16.00.

Bazinele hidrografice vizate de avertizare sunt Vişeu, Iza, Tur, Timiş, Bârzava, Caraş, Nera, Cerna, Oltul superior şi mijlociu şi cursurile superioare ale Buzăului, Putnei, Trotuşului şi Bârladului, din judeţele Maramureş, Satu Mare, Caraş-Severin, Harghita, Covasna, Braşov, Vrancea, Neamţ, Bacău şi Vaslui.

 

Pe râurile şi sectoarele vizate, precum şi pe afluenţii acestora de mici dimensiuni, pot apărea creşteri de debite care să ducă la depăşirea cotelor de atenţie.

 

Sunt aşteptate "scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi pe râuri necadastrate dar şi creşteri de debite şi niveluri pe râuri", potrivit avertizării.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Tot marţi, meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtună, valabilă de miercuri la prânz până

joi dimineaţă, în aproape toată ţara, cu excepţia judeţelor Timiş, Arad, Bihor, Sălaj şi Satu Mare.

 

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.