DECLARATII SOCANTE: sora Ralucai Pastrama isi pune tatal la zid! "MA VOI BUCURA LA MOARTEA LUI!" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:24

Saptamana trecuta Loredana, sora Ralucai Pastrama, a facut primele dezvaluiri despre nunta lui Pepe chiar in platoul CanCan TV.

Atunci nimic nu dezvaluia relatia tensionata pe care o are cu tatal ei. Acum Loredana spune ca s-a saturat sa fie privita drept Cenusareasa familiei. Ea sustine ca tatal ei nu s-a interesat de soarta ei si nici nu a bagat-o in seama pana de curand.

 

"La nunta, pentru prima data in 26 de ani m-am simtit ca in familie alaturi de ei. Pana acum nici macar nu m-a bagat in seama, nu s-a interesat de soarta mea.

Am ajuns la aceasta nunta pentru ca din decembrie a inceput sa ma mai bage in seama. M-a sunat de ziua mea pentru prima data in 26 de ani. La nunta m-am autoinvitat singura", spune Raluca.

 

Tanara a dezvaluit ca nu a avut nicio relatie cu el pana de curand, pentru ca mereu a fost privita ca o straina.

 

"Nu am avut niciun fel de relatie cu tata.

Pentru el am fost un strain. S-a despartit de mama cand aveam un an si 3 luni. De atunci l-am mai vazut foarte rar. Intr-un an daca ne vedeam de doua ori era mult. Pensia alimentara o platea doar de doua ori pe an, cand isi aducea aminte. Raluca e o rasfatata".

 

Loredana marturiseste ca tatal ei nu i-a fost alaturi in momentele importante si ca, atunci cand avea cea mai mare nevoie de el, acesta o ignora.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

"In momentele grele ma ignora. Era tot timpul ocupat. Nu a fost langa mine cand am avut nevoie. Nu a fost la nunta mea, nu mi-a dat niciun mesaj atunci cand am nascut".

 

Tanara sustine ca tatal ei i-a propus o singura data sa se alature noii lui familii, insa sotia acestuia a alungat-o si i-a spus ca in casa ei nu are ce cauta. Ea spune ca mama ei a suferit extrem de mult si ca a fost practic fortata sa se desparta de el.
 

"Mama a fost obligata sa-l lase pentru ca tata i-a spus bunicului ca o va lua in sicriu daca nu pleaca.

I-a promis mamei atunci ca o sa-mi ia casa si masina cand ma voi face mare. Insa nici macar un jaf de masina nu am primit. In schimb sora mea are masina de 80.000 de euro".

 

Loredana a spus ca atunci cand tatal ei va muri se va bucura, isi va pune o rochie si o palarie rosie si va merge sa-si ia partea de avere care i se cuvine.



Referitor la zvonurile potrivit carora Pepe nu ar fi fericit cu Raluca si ca nunta a fost aranjata, Loredana spune ca, din ce si-a dat seama, cei doi nu se potrivesc deloc.

 

"Sora mea nu are nimic in comun cu Pepe. E diferenta de la cer la pamant. Pe cand Oana cu Pepe se potriveau mult mai bine. Sora mea nu are dulceata, nu are nimic. Se vede cu ochiul liber ca Pepe si Oana se iubeau mai mult".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.