Varciu si-a intalnit nepotelul la Roata Norocului! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 15:14

Liviu Varciu a fost prezent duminica, 23 aprilie, in Constanta, orasul sau natal, pentru a alege viitorii concurenti ai emisiunii “Roata Norocului”, ce se va difuza de la finalul lunii mai la Kanal D.

Cu mic, cu mare, toti cei prezenti la Tomis Mall din Constanta au avut ocazia sa isi exerseze norocul la Roata si sa castige premii instant.  Printre cei prezenti  la eveniment s-a aflat si nepotelul lui Liviu Varciu, pe care vedeta  l-a luat in brate si l-a prezentat publicului drept “Un Varciu mic”. 

 

“Ma leaga foarte multe amintiri de Constanta, e orasul copilariei si al adolescentei mele.

 De fiecare data cand vin aici ma vad cu familia si prietenii. Astazi l-am vazut si pe nepotelul meu, Robert, care a invartit si el Roata. A fost cam timid, spre surprinderea mea!”, a declarat Liviu Varciu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Caravana Roata Norocului se indreapta spre Iasi, astfel ca marti,  24 aprilie, Liviu Varciu ajunge in mijlocul iesenilor pentru a-i alege pe cei mai spontani si haiosi dintre ei.   

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.