Rihanna SOCHEAZA din nou! A iesit la o intalnire dupa doi ani cu...

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:27

Rihanna a avut prima intalnire dupa doi ani.

 Partenerul vedetei a fost... o femeie. Rihanna a spus mereu cat de apropiata este de prietenii ei. Dar vineri, cand artista a petrecut o noapte in oras alaturi de prietena ei cea mai buna, Melissa Forde, intalnirea a parut una mult mai mult decat amicala.

"Seara intalnirii, iubita mea pentru noaptea asta e @mforde11", a scris Rihanna pe Twitter inainte de noaptea cu Melissa Forde, mentionand inainte ca este prima ei intalnire dupa doi ani.


Cele doua au luat cina la restaurantul Giorgio Baladi, din Santa Monica, pentru ca apoi sa mearga in clubul de noapte Roxbury. Rihanna a purtat o rochie relativ simpla, alba, dar cu ciorapi care lasau imaginatia sa zboare.

Mai tarziu in noapte, Rihanna a adaugat pe Twitter un mesaj ce parea codat: "Frumusetea e minunata, sa fii ascultator e si mai bine."
In 2011, despre Rihanna s-a scris ca ar fi avut o relatie cu fotomodelul Natasha Burton, dupa marturisirile acesteia din urma in propria carte.
"Nu eram sigura daca sa o iau in serios, asa ca am facut cate un pas pe rand. Am simtit imediat o legatura cu ea. Puteam sa o ascult ore in sir, vorbeam despre media, muzica si moda", a scris Natasha in cartea ei.