Liviu Varciu a dat startul Caravanei “Roata Norocului” la Bucuresti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:27

Vineri, 20 aprilie, Liviu Varciu si-a dat intalnire la Baneasa Shopping City, in Bucuresti, cu cei doritori sa se inscrie la castingul organizat pentru emisiunea “Roata Norocului”, ce va incepe la sfarsitul lunii mai la Kanal D. In afara de participarea la casting, bucurestenii au avut ocazia sa isi exerseze norocul la Roata Norocului, sa castige premii instant si sa il cunoasca indeaproape pe Liviu Varciu.

Mai mult de 400 de persoane s-au inscris ieri la castingul pentru emisiunea “Roata Norocului”, organizat  la Baneasa Shopping City si sute de premii i-au bucurat pe cei care si-au incercat sansa invartind Roata, alaturi de Liviu Varciu. Darzu Bogdan, un bucurestean care a participat la concurs “pentru ca ii era pofta de ciocolata”, si un brasoveanul Franz Radu- Calin, aflat in trecere prin Bucuresti, au castigat cate un televizor.


Liviu Varciu a oferit autografe fanilor, aflati in numar mare la Baneasa Shopping City, a stat de vorba si s-a fotografiat cu acestia pe tot parcursul zilei.

Constanta - urmatoarea destinatie

Caravana  “Roata Norocului” merge mai departe in Constanta (duminica, 22 aprilie – Tomis Mall), Iasi (marti, 24 aprilie – Iuliu Mall), Cluj (joi, 26 aprilie – Iulius Mall), Timisoara (28 aprilie – Iulius Mall) si Craiova (30 aprilie – Electroputere Parc).
In fiecare dintre aceste orase vor avea loc, pe langa interviurile de recrutare a concurentilor pentru emisiunea “Roata Norocului”si evenimente organizate pentru publicul larg. Pe intreg parcursul zilei, toti cei prezenti in spatiile special amenajate de Kanal D, fie ca isi doresc sau nu sa se inscrie in concursul televizat, isi vor putea incerca norocul la Roata si castiga premii instant.