Cutremur cu magnitudinea de 6,6 in Papuasia, Indonesia!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 aug 2021, 06:05

Un cutremur puternic avand magnitudinea de 6,6 a avut loc sambata in provincia indoneziana Papuasia occidendatala, a anuntat centrul american de geofizica USGS.

 Cutremurul s-a produs la ora locala 10.16 (4.16, ora Romaniei), la o adancime de 30 de kilometri, epicentrul acestuia fiind localizat la 83 de kilometri sud-est de Manokwari, a precizat USGS. Nu au fost semnalate victime sau distrugeri in rapoartele initiale.

"Nu cunoastem inca impactul seismului, dar nu exista pana in acest moment nici o semnalare privind distrugeri sau victime", a declarat M. Suharjono, directorul tehnic al Agentiei Indoneziene de meteorologie si geofizica.
"Avem informatii precum ca mai multe persoane au intrat in panica si ca seismul a fost foarte puternic", a mentionat el.


O receptionista al unui hotel din Manokwari a declarat ca acest cutremur a durat aproximativ un minut, adaugand ca nu sunt distrugeri.
"Toti clientii nosstri au fost cuprinsi de panica si au iesit din cladire, dar au revenit ulterior si totul s-a intors la normal", a declarat aceasta.

O replica de 5,7 magnitudine a avut loc la 83 de kilometri la nord-estul orasului Teluk Bintuni.

 

Taguri: