INCREDIBIL! A devenit lesbiana dupa ce a stat 16 zile in coma FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 15:31

O femeie in varsta de 35 de ani din Marea Britanie a descoperit, dupa ce a stat in coma timp de 16 zile, ca si-a schimbat radical orientarea sexuala.

Vikki Salmon s-a culcat cu 20 de barbati si a fost chiar logodita inainte de a fi la un pas de moarte. Ea a intrat in coma profunda dupa ce un incendiu puternic a cuprins apartamentul ei.

 

Insa cand s-a trezit femeia, care este si mama a doi copii, a descoperit ca atractia pe care o avea pentru barbati a fost inlocuita cu dorinta de a fi cu o alta femeie.

 

Cand s-a revazut cu o veche prietena de-a ei, care era lesbiana, a realizat ca este atrasa de ea. De atunci, cele doua au o relatie si locuiesc impreuna.

 

"Eram nebuna dupa baieti si chiar trebuia sa ies la o intalnire in noaptea in care a avut loc incendiul. Dar de cand m-am trezit din coma nu mai pot suporta barbatii.

Nu am avut tendinte lesbiene inainte, insa se pare ca de atunci sunt atrasa de femei in toata regula. Cu siguranta s-a intamplat ceva in timpul in care eram in coma", spune femeia.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Vikki Salmon spune ca doreste sa se casatoreasca intr-un an cu iubita ei. Prietenii si familia fetei au fost surprinsi de schimbarea radicala de orientare, si nu toti o sprijina.

 

"Tata crede ca este o faza prin care trec acum, insa nu mai vreau un barbat niciodata. Multa lume nu accepta acest lucru, dar am deja sapte luni de cand sunt impreuna cu iubita mea", a adugat Vikki.

 

Femeia nu este singura care a suferit brusc o astfel de transformare. Un fost rugbist a trecut prin aceleasi schimbari dupa ce a suferit un atac de cord si si-a pierdut cunostinta.

 

Barbatul, care era normal inainte de accident, s-a trezit gay dupa ce si-a revenit. El s-a despartit de logodnica lui, a renuntat la prieteni si s-a mutat impreuna cu noul lui prieten, care are 19 ani.