"Piti Style" la 41 de ani! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 16:25

Stirile de peste Ocean din aceasta saptamana sunt pline de picanterii si nuditati.

 V-am trezit curiozitatea? Atunci... haideti sa le urmarim impreuna! Pentru inceput... v-o prezentam pe cea mai noua pitzipoanca a Americii, pe numele ei...Shauna Sand. Aceasta s-a facut remarcata prin anul 1996, cand a pozat goala pentru revista cu iepurasi. Iar ulterior, a atras atentia prin mariajul pe care l-a avut cu actorul Lorenzo Lamas, tatal celor trei fiice ale sale. Nabadaioasa din fire, Shauna l-a inselat pe Lorenzo Lamas tocmai cu fiul lui de 18 ani dintr-o alta casatorie! Un scandal urias a inceput atunci, culminat cu un divort.
Dupa ce si-a luat zborul, Shauna Sand a luat-o razna. A inceput sa se ocupe de aspectul ei fizic si a devenit dependenta de operatiile estetice si solar! Acum, arata ca un curcan bine rumenit, dar cu plete balaie sau...putem spune ca este o copie putin mai tanara a Donatellei Versace. Priviti cum ii place sa-si puna in evidenta trupsorul! Pe plaja, poarta costume de baie minuscule, accesorizate cu pantofi de stripteuza! Prin nisip ii place sa mearga, nu cu flip flops, ci cu pantofi cu tocul inalt de 20 de centimetri! Ati mai pomenit o asemenea grozavie?

E
atat de grasa, incat ti-e greu s-o mai recunosti! Desi toata lumea comenteaza ca artista s-a ingrasat peste masura, Cristina Aguilera nu face nimic in sensul asta! Ba mai mult. In loc sa isi ascunda colaceii, ii scoate in evidenta cat se poate de mult! Fosta bomba sexy se incapataneaza sa traga haine XS pe un corp XXL. Ultima isprava a artistei s-a intamplat chiar in urma cu cateva zile, in timpul show-ului american The Voice.
Christina a urcat pe scena pentru a canta o piesa... insa surpriza...nu vocea ei a atras atentia, ci hainele, care stateau mai-mai sa pocneasca! Era atat de incorsetata incat te asteptai ca sanii sa iasa la iveala! Burta ii iesea dizgratios in relief, iar picioarele butucanoase n-a reusit sa le mascheze chiar daca a purtat o pereche de pantofi superbi, cu toc de peste 10 cm. Judecand dupa imagini... n-ar fi rau o cura de slabire! Xtina trebuie sa piarda urgent vreo 10 kilograme pentru a-si reveni in forta!

Heidi Klum are 38 de ani si arata mai bine
ca niciodata! Ea a pozat nud pentru revista Allure, editia lunii mai si a marturisit ca pana acum, nu a apelat deloc la chirurgia plastica, botox sau alte ritualuri de intinerire. Este un supermodel, super natural! ,,Sunt mandra sa spun ca pana la varsta asta nu am facut nici o operatie estetica. Fiecare din noi are un punct de vedere despre ce este frumos si ce nu, iar aceste interventii nu sunt pe placul meu.
Mai ales cand vad asa ceva la fete tinere". Aceste fotografii provocatoare vin la doar cateva luni dupa ce fotomodelul a intentat divort de sotul ei, Seal. Inca nu se cunosc cauzele, care au dus la despartirea celor doi si nici macar nu s-a speculat vreo aventura extraconjugala. ,,Nu am resentimente pentru nimic din ce s-a intamplat. Lucrurile se intampla asa cum se intampla. Inca nu a trecut criza aceea pentru mine", a declarat Heidi.


Cand nu mai are vreo piesa de promovat... Rihanna se imbata, se dezbraca, isi face muuulte poze si le posteaza pe Facebook! Caci, uite-asa ajunge din nou pe buzele tuturor. Asta e reteta succesului. Artista a postat zilele trecute pe contul ei de socializare mai multe fotografii de-a dreptul incendiare, realizate in timpul unei vacante petrecute in Hawaii, in luna ianuarie a acestui an. I-a placut sa pozeze topless, sa se lase mangaiata de apa marii si cel mai bine s-a simtit, cand isi atingea Singura, Suav, Sanii. Accidental... sfarcul artistei a vazut si el lumina soarelui, iesind din sutienul minuscul! Aventura nu s-a oprit aici. Pozele facute la ceas de seara demonstreaza ca spiritele s-au incins si mai tare in vacanta! Rihanna s-a aventurat in ipostaze erotice cu o buna prietena! Ce mai??? Nebunie curata!