Afla care este adevaratul motiv pentru care Gina Pistol s-a despartit de iubit! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 10:35

A ramas si fara iubita frumoasa si fara banii din banca!

Lui Nicola, fostul iubit al Ginei Pistol, afacerile nu-i mai merg ca pe roate! Se pare ca a ajuns sarac lipit pamantul. Daca stam sa ne gandim un pic, poate ca tocmai acest motiv a determinat-o pe frumoasa blondina sa puna punct relatiei. De teama ca ar trebui sa-l intretina, l-o fi lasat de izbeliste! Ce-i drept, situatia lui financiara chiar este una prapastioasa! Nicola si-a invenstit toti banii intr-un cartier de vile din comuna prahoveana Blejoi.
A fost lovit de criza si cumparatorii au disparut! Vilele nici macar nu au fost terminate, iar banii investiti s-au dus pe apa sambetei! Nicola a cerut acum la tribunal procedura falimentului. Cel mai trist este ca nici macar Ginuta nu-l mai asteapta acum acasa, ca sa-l consoleze si sa-l sustina! Hm...vorbim despre o tragedie imobiliara si personala, care...nu ne place!

Lili Sandu a plecat in Statele Unite ale Americii, cu gandul sa devina actrita la Hollywood.
Sa nu credeti ca si-a luat deja aere de diva! Frumoasa Lili se pare ca nu a uitat de unde a plecat. De cate ori are ocazia, se intoarce in orasul ei natal, Tulcea, pentru a-si vizita mama, fratele si cumnata. „ Lili studiaza acolo actoria, nu prea are timp de nimic. Cu mine vorbeste pe internet in fiecare seara, m-a invatat cum sa umblu pe calculator si ne viziteaza cand poate.
O sa merg si eu la ea, mi-am facut deja pasaport si tot. La vara vine sa renoveze aici. Casa a ramas a ei", a declarat mama cantaretei, incantata fiind de ajutorul pe care fata ei i-l ofera. Se pare ca Lili castiga bani frumosi in Statele Unite, caci actrita isi propune sa investeasca cam 30.000 de euro in casa parinteasca. E un copil exemplar! Ne place!

Cearta ca la usa cortului dintre Denisa Nechifor si Bianca Dragusanu a starnit interesul multora saptamana aceasta! Papusa Barbie-Bianca s-a laudat intr-o emisiune tv ca se intelege de minune cu Rania,
fetita lui Adrian Cristea si a Denisei Nechifor, fosta logodnica a fotbalistului. Spunea ca e atat de darnica, incat ii cumpara micutei o multime de papusi si jucarii. In realitate, situatia se pare ca e cu totul alta. Conform ziarului Click, Denisa Nechifor a lamurit situatia, astfel: “Am auzit că Bianca se laudă că i-a cumpărat fetiţei mele doi saci de jucării de la Disneyland. Nu a văzut-o în viaţa ei pe Rania, iar eu cu ea nu m-am întâlnit decât o dată, la un eveniment.
Dacă are ceva cu mine, să-mi spună mie, în faţă, dar să-mi lase copilul în pace. Să-şi facă ea propriul copil şi să-l lase pe al meu în pace. Dintr-o curvă nu poţi face femeie de casă şi nici dintr-un fotbalist un om serios”. Hmmm!! Cearta fara bataie nu exista, fetelor!!! Nu ne place!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.